Το νέο λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ιντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του υπό σύσταση φορέα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης.
Το βασικό χαρακτηριστικό του σήματος είναι ο κύκλος με το αρχικό «ν» σε χρώμα γαλάζιο και σε φόντο κίτρινο.
Τα γράμματα του λογότυπου της ΝΕΡΙΤ είναι χρωματισμένα διαφορετικά στις δύο συλλαβές, γαλάζιο για την πρώτη συλλαβή «νε» και μπλε σκούρο για την δεύτερη «ριτ», ενώ στο πλάι συμπληρώνονται οι λέξεις Ραδιοφωνία, Ιντερνετ, Τηλεόραση.
Οπως δήλωσε, νωρίτερα, ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, το απόγευμα της Τετάρτης ή την Πέμπτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί η καταγραφή και παραλαβή του εξοπλισμού της ΕΡΤ, από δύο επιτροπές του υπουργείου Οικονομικών και τεχνικών της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, ο κ. Καψής επισήμανε ότι οι τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόρασης θα αρχίζουν να μπαίνουν στο Ραδιομέγαρο και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, θα αρχίσουν να μεταφέρονται οι δραστηριότητες της ΔΤ στην Αγία Παρασκευή.
Σε ό,τι άφορα στον σχεδιασμό της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Καψής σημείωσε ότι «ο τελικός σχεδιασμός θα γίνει από το εποπτικό και το διοικητικό συμβούλιο, τα οποία έχουν απόλυτη ανεξαρτησία επιλογών.
«Εξ όσων γνωρίζω, η προοπτική είναι για δύο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, εκ των οποίων το ένα θα έχει ισχυρή περιφερειακή διάσταση, και ένα δορυφορικό το οποίο θα απευθύνεται αποκλειστικά στους απόδημους».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook