«Σύγχρονη κρίση στην οικονομία και την κοινωνική ασφάλιση- Προτάσεις των Συνδικάτων» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν την Τετάρτη, στον Άγιο Νικόλαο, το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και τα Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ, θα ξεκινήσει στις 7.00 το απογευμα και ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Σάββας Ρομπόλης.
Ο Σάββας Ρομπόλης είναι Καθηγητής Οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε.-ΑΔΕΔΥ. 
Συγγραφέας βιβλίων, άρθρων και εισηγήσεων σε συνέδρια καθώς και μέλος ομάδων εργασίας για την εκπόνηση σχετικών με ζητήματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, όπως: «Η μετανάστευση των Ελλήνων στην Δυτική Γερμανία», «Υγεία και Ανάπτυξη», «Κοινωνική ασφάλιση», «Η κοινωνική πολιτική μετά την κρίση του Κράτους-Πρόνοιας», «Οι ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα», «Η ανάπτυξη στο Ανατολικό Αιγαίο», «Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας», «Δημογραφία και Κοινωνική ασφάλιση», «Ο ρόλος των εταιρικών σχέσεων στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής», «Η Ευρωπαϊκή Ένωση της απασχόλησης», «Η μείωση του χρόνου εργασίας», «Αναλογιστική μελέτη για το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα», «Ελληνική οικονομία και Απασχόληση», «ΟΝΕ και διαρθρωτικές αλλαγές στην Ελλάδα», «Οικονομικές θεωρίες και οικονομική πολιτική στην Ελλάδα (1980-2000)», «Υγεία και Οικονομία», «Εργασία και Οικονομία» , «Η μετανάστευση από και προς την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook