Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του διοργανώνει στα Χανιά το πρώτο σεμινάριο δημιουργικής γραφής.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, Μίνωος 31, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00 έως 16:00.
Όλοι μπορούν να περπατήσουν στα μονοπάτια των λέξεων. Έλα μαζί μας στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και απόκτησε την πυξίδα, που θα σε οδηγήσει σε αυτά.
Οι διακεκριμένοι συγγραφείς ΠέτροςΤατσόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης και Αλέξης Σταμάτης με απλό και κατανοητό τρόπο θα σε οδηγήσουν στην απελευθέρωση του ταλέντου σου, και θα σου δείξουν το τρόπο για να γράψεις ένα μυθιστόρημα, ένα θεατρικό έργο ή ένα σενάριο. 
Εκμεταλλεύσου τις γνώσεις σου, τη δημιουργικότητα, τις ανησυχίες, τις ευαισθησίες σου και -αφού προσθέσεις το προσωπικό σου ύφος- ξεκίνησε την πορεία που θα σε κάνει πετυχημένο και ξεχωριστό.
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ίσως είναι το δικό σου βιβλίο που θα γίνει πραγματικότητα, αφού μετά από σχετική αξιολόγηση το Α.Λ.Π. θα αναλάβει τη δωρεάν έκδοση και τοποθέτησή του στα ράφια του παγκόσμιου διαδικτυακού βιβλιοπωλείου ”Amazon”.
To σεμινάριο απευθύνεται σε όλους χωρίς καμία ηλικιακή ή μορφωτική προϋπόθεση, που θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους και να προσπαθήσουν μαθαίνοντας την τέχνη της συγγραφής να γράψουν τη δική τους ιστορία…
Συνδρομή συμμετοχής: 75 €. 
Διαθέσιμες θέσεις: 30.
Θα δοθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης.
Πληροφορίες-εγγραφές: 
www.alp.gr και τηλ: 6936492842

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook