Ο πρίγκιπας William και η Catherine Middleton, δεν υπέγραψαν τελικά προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως έγινε γνωστό χθες. Έμπιστη πηγή του παλατιού, ανέφερε στην Daily Mail, πως το ζευγάρι δεν δεσμεύεται από κανένα νόμιμο έγγραφο στο οποίο να διασφαλίζεται ο πλούτος του William έπειτα από πιθανό χωρισμό.

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους το περασμένο χρόνο, πολλοί ήταν οι δικηγόροι που είπαν ότι ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, ίσως να ήταν χρήσιμο, δεδομένης της αύξησης των βασιλικών διαζυγίων που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό.

«Για να αρνηθεί ο William να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να του είχε προταθεί και κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει» είπε χαρακτηριστικά η πηγή. «Δεν τέθηκε ζήτημα προγαμιαίου συμβολαίου σε αυτόν τον γάμο».

Ο 28χρονος πρίγκιπας έχει εισόδημα 37.170 λίρες το χρόνο, ως σμηναγός στην RAF, ενώ μετά τον θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσα Diana, κληρονόμησε περίπου 6.5 εκατομμύρια λίρες, τα οποία μέσα από επενδύσεις πιθανότατα να έχουν αυξηθεί σημαντικά από το 1997 μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook