Στα πλαίσια του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς εντάσσονται και οι εκδηλώσεις στο Μπραχίμο του Δήμου Γεροποτάμου Ρεθύμνης, στον τόπο που γεννήθηκε ο πρωτεργάτης του εορτασμού της Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα, Σταύρος Καλλέργης.

 Πιστεύουμε ότι με την Παγκρήτια αυτή εκδήλωση στον τόπο καταγωγής του Σταύρου Καλλέργη, θα τιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο άνθρωπος που ανάλωσε όλες του τις δυνάμεις για τα δικαιώματα και τους αγώνες της Εργατικής Τάξης και τόλμησε να οργανώσει και να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη εκδήλωση- συγκέντρωση Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 2 ΜΑΗ 1893 , που καθιερώθηκε στη συνέχεια..

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση των Διοικήσεων των Εργατικών Κέντρων και των Φορέων της Κρήτης , θα συμμετέχει στον Παγκρήτιο γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς , που οργανώνεται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά  την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου  2011 στις 10 το πρωΐ στο Μπραχίμο.

Για τον σκοπό αυτό θα αναχωρήσουν λεωφορεία έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 8,30 το πρωΐ . Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει γεύμα και επιστροφή γύρω στις 15.00 ( συμμετοχή 10 ευρώ).

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι 4 Mαϊου 2011 στη Γραμματεία του Ε.Κ.Η., ονομαστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook