Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Σφυρή Μανόλη συγκάλεσε σύσκεψη με εκπροσώπους των επαγγελμάτων της ευρύτερης εστίασης και διασκέδασης, χθες Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού σωματείου.
Εκπροσωπήθηκαν οι κλάδοι των εστιατορίων, ταβερνών, μεζεδοπωλείων, ουζερί, σουβλατζίδικων, καφετεριών, καφέ- μπαρ και παραδοσιακών καφενείων. 
Αποφασίστηκε ομόφωνα η ίδρυση του νέου σωματείου, με τους παρόντες να αποτελούν τα ιδρυτικά του μέλη και εξελέγη προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία θα δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες.
Μέλη της επιτροπής εξελέγησαν ομόφωνα οι Σαμαριτάκης Στέφανος, Σολάκης Κώστας, Θωμαΐδης Μηνάς, Καράτζης Αντώνης, Ψαρράς Ιωάννης, Τσακιράκης Γιάννης, Χελιδόνης Αντώνης και Παρασύρης Μιχάλης. 
Παραβρέθηκε σύσσωμο το Προεδρείο της ΟΕΒΕΝΗ καταδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεση της Ομοσπονδίας να υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το νεοσυσταθέν σωματείο και τα μέλη του όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της κ. Χατζηδάκης σε σχετική τοποθέτηση του.
Η Ομοσπονδία καλεί όλους όσοι δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους αλλά και άλλους αντίστοιχους κλάδους να εγγραφούν στο σωματείο με στόχο τη συσπείρωση και την καλύτερη διεκδίκηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook