Συνελήφθη – για άλλη μια φορά – μια νεαρή Ελληνίδα, η οποία εξαπατά ανυποψίαστους προσφέροντας μέσω αγγελιών κινητά τηλέφωνα σε χαμηλές τιμές και μόλις εισπράξει τις προκαταβολές, μην την είδατε.
Την δράση της 23χρονης Κρητικιάς είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr μετά απο καταγγελία θύματός της απο την Αθήνα (δείτε εδώ).
Όμως το τελευταίο της θύμα, μια 22χρονη Ρεθυμνιώτισα μόλις διαπίστωσε πως δεν επρόκειτο ποτέ να παραλάβει το κινητό για το οποίο είχε προκαταβάλει 150 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό της 23χρονης, πήγε άμεσα στην αστυνομία, και έκανε την καταγγελία.
Έτσι χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,εντόπισαν την 23χρονη και την συνέλαβαν για απάτη.
Να σημειωθεί πως η νεαρή κοπέλα, δημοσίευε αγγελία σε έγκυρη ιστοσελίδα μικρών αγγελιών, διαφημίζοντας ως \”χρυσή ευκαιρία\” την προσφορά κινητών τηλεφώνων που – υποτίθεται ότι – προέρχοντο απο το απόθεμα καταστήματος.
Ο υποψήφιος πελάτης – θύμα, επικοινωνούσε στο κινητό τηλέφωνο και έκλεινε την συμφωνία με την υποχρέωση να καταθέσει ένα ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό και τα υπόλοιπα μετά την παραλαβή της συσκευής.
Μόνο που αυτό δεν γινόταν ποτέ.
Το αξιοπερίεργο είναι πως ο συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός ήταν της κοπέλας και έτσι – μετά τις καταγγελίες – ο εντοπισμός της ήταν θέμα χρόνου για τους αστυνομικούς.
Έτσι η 23χρονη συλλαμβάνεται για να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, αλλά – όπως και σε άλλες περιπτώσεις – μόλις αφήνεται ελεύθερη, συνεχίζει την ίδια…δουλειά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook