Ο «καπετάν δειλός», ο «πιο μισητός άνθρωπος στην Ιταλία», ο άνδρας που έσπειρε τον θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους, ο πλοίαρχος του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, Φραντσέσκο Σκετίνο, είναι και… ερωτύλος.

Ο πλοίαρχος έδωσε… δείγματα γραφής από την πρώτη στιγμή, καθώς όπως λέγεται την ώρα που προσέκρουσε το πλοίο σε ύφαλο του νησιού Τζίλιου τη νύχτα της 13ης Ιανουαρίου 2012, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 32 άνθρωποι, ερωτοτροπούσε με 25χρονη Μολδαβή χορεύτρια.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Σκετίνο φιγουράρει στις σελίδες της γερμανικής εφημερίδας Bild συντροφιά με μία ξανθιά γυναίκα που δεν είναι η σύζυγός του.

Μπορεί, λοιπόν, να εγκατέλειψε το πλοίο, όμως, φαίνεται πως εγκατέλειψε και τη γυναίκα του… βουτώντας στην αγκαλιά της δημοσιογράφου της RAI, Βιτοριάνα Αμπάτε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο τους γνωρίστηκαν μετά το ναυάγιο του Costa Concordia κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην Αμπάτε ο κυβερνήτης, ενώ οι φωτογραφίες τους δείχνουν να κάνουν βόλτα με βέσπα στους δρόμους της Ρώμης, αλλά και να μπαίνουν στο σπίτι της δημοσιογράφου με ψώνια.

Ο Σκετίνο αρνήθηκε ότι διατηρεί ερωτική σχέση με την ξανθιά δημοσιογράφο, υποστηρίζοντας ότι γράφουν μαζί ένα βιβλίο.

Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άνδρας «πέρασε τέσσερις νύχτες στο διαμέρισμα της Αμπάτε και τον έχουν δει με βαλίτσες και τσάντες. Υπάρχει περίπτωση να ζει μαζί της πλέον».

Από την πλευρά της η ρεπόρτερ σε εκπομπή του δημοφιλούς παρουσιαστή Μπρούνο Βέσπα, δήλωσε πως θα κινηθεί δικαστικά κατά της γερμανικής εφημερίδας, τονίζοντας ότι δε συνδέεται ερωτικά με τον Σκετίνο.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook