Για την προσωπική του ζωή, το ξεκίνημα του «Νικ ο’ Κλοκ», αλλά και την παρουσία του στο «Δέστε Τους» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν έχει συμβεί και κάτι για πω ότι το παραμέλησα. Απλά πρόλαβε η δουλειά και έφαγε όλο τον χρόνο. Ελπίζω να συμβεί και να τα καταφέρω», είπε ο παρουσιαστής σχετικά με την προσωπική του ζωή και συνέχισε: «Μου λείπουν τα πάντα! Μου λείπει η συντροφικότητα, μια παρέα, ένας έρωτας, ένα σεξ».

Όσο για το ξεκίνημά του στο «Νικ ο’ Κλοκ»; «Έχω δει και τις τρεις εκπομπές μετά. Έχω δει σημεία και αλλάζω συνέχεια πράγματα. Θέλει τον χρόνο της κάθε εκπομπή», παραδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ για την κριτική που έχει δεχτεί τόνισε: «Δεν με επηρεάζουν πια τα σχόλια. Αφορούν προσωπικότητα. Υπήρχαν άσχημα, υπήρχαν και ωραία σχόλια».

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα ήθελε το «Δέστε Τους» να μη συνεχιστεί: «Σχετικά με το “Δέστε Τους” πραγματικά θεωρώ πως για μένα έχει κλείσει ο κύκλος», ενώ στο ενδεχόμενο μιας πρότασης για συνέχιση της εκπομπής για 6η χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε: «Θα ήθελα να μη μου το προτείνει ο Alpha, για να μην αναγκαστώ να πω “όχι”».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook