Με αφορμή τη δολοφονία του αδικοχαμένου Φουντούλη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δεμένος με την αδερφή του, ένα κορίτσι με σύνδρομο Down, o Γιώργος Παπαδάκης έκανε τις δικές του αποκαλύψεις, το βράδυ της Τρίτης στο \”Όλα τρέλα\”.

«Για παράδειγμα σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή η δολοφονία των δύο νέων παιδιών στο Νέο Ηράκλειο, εγώ μένω στο ότι ήταν δύο νέα παιδιά. Αυτή η ιστορία εμένα με ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα γιατί ο ένας εκ των δύο είχε μια αδελφούλα που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Έχω μάθει πως είχαν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το κοριτσάκι αυτό. Εγώ έζησα 51 χρόνια με ένα τέτοιο κορίτσι, το οποίο ήταν τα πάντα για μένα και ήμουν τα πάντα για αυτή. Ήμουν ο πατέρας, ο αδελφός, η μάνα γιατί τους είχε χάσει όλους και είχε μόνο εμένα. Για να καταλάβεις, προσποιόμουν τον αδελφό μου για ένα μεγάλο διάστημα, που είχε πεθάνει. Την έπαιρνα τηλέφωνο και της έλεγα \”Έλα Μαράκι, ο Μάρκος είμαι\”. Αυτό γινόταν για δέκα χρόνια!», είπε ο παρουσιαστής στην αρχή της συζήτησης, αφήνοντας τους παρουσιαστές της εκπομπής άφωνους.

Ο παρουσιαστής ήταν πολύ δεμένος και με τη δική του αδερφή και δήλωσε ότι ο ίδιος ήταν για εκείνη τα πάντα καθώς οι γονείς τους «έφυγαν» νέοι. Μάλιστα, η αποκάλυψη ότι όταν ο αδελφός του «έφυγε» από την ζωή, ο παρουσιαστής δεν θέλησε να το αποκαλύψει στην αδελφή του και κάθε μέρα την έπαιρνε τηλέφωνο υποδυόμενος τον χαμένο τους αδελφό, ήταν κάτι που σόκαρε τους παρουσιαστές της εκπομπής, ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης δε θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω επί του θέματος. «Οι γονείς μας έφυγαν πολύ νωρίς και είχαμε τρομερό δέσιμο.

Και δεν μπορούσα τώρα να ακούω από κάποιους να λένε \”Παπαδάκη, σε βλέπω τώρα να μιλάς για αυτό το παιδί\”. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να εκμεταλλευτούν την απώλεια μιας ζωής. Εκεί ήμουν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, μου τη βάρεσε στο κεφάλι. Ήθελα να πω στην τηλεθεάτρια \”μωρή μη βλέπεις!\”».

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook