Μεγαλύτερες και πιο σοκαριστικές διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο με τις «λολίτες» που εκπορνεύονταν στη Ρώμη.

Μετά την αποκάλυψη ότι 15χρονη και 14χρονη επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ενήλικους πελάτες για 100 έως και 600 ευρώ, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ενδέχεται η μεγαλύτερη από τις δύο ανήλικες να προωθούσε στην πορνεία την μικρότερη φίλη της.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Ανιέζε και η Αντζελα, απευθύνονταν σε επιχειρηματίες, οικογενειάρχες, επιτυχημένους μάνατζερ που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για τις υπηρεσίες των ανηλίκων, το κόστος των οποίων διαμορφωνόταν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Η 15χρονη Ανιέζε, μάλιστα, λειτουργούσε σαν μαστροπός, καθώς παζάρευε την παρθενία της νεότερης φίλης της για λίγες εκατοντάδες ευρώ και λίγα γραμμάρια κοκαΐνης.

Η Ανιέζε σε καταγεγραμμένη συνομιλία της ακούγεται να μιλάει με έναν από τους «εγκεφάλους» του κυκλώματος, Μάρκο Γκαλούτζο, ο οποίος συνήθιζε να κυκλοφορεί σε νυχτερινά κέντρα για να προσεγγίζει νεαρούς και να προωθεί είτε γυναίκες, είτε να πουλά ναρκωτικά.

Στη τηλεφωνική συνομιλία η 15χρονη ακούγεται να λέει για τη 14χρονη φίλη της: «Είναι παρθένα, όμως». Και ο άνδρας απαντά: «Και θα την διακορεύσω εγώ; Πες μου». Η ανήλικη του υπενθυμίζει ότι η τιμή είναι 100 ευρώ και πως πρέπει να της δώσει και 4 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τα δύο κορίτσια, έρχονταν σε επαφή και με περισσότερους ανθρώπους παράλληλα, πράξη για την οποία πληρώνονταν περισσότερο, ενώ ανησυχούσαν για το πώς θα καλύψουν τα ίχνη των ναρκωτικών από τα ούρα και ρωτούσαν με αγωνία τους «εγκεφάλους» για πόσο καιρό είναι ανιχνεύσιμα.

Την ίδια ώρα, οι πέντε συλληφθέντες, που κινδυνεύουν με έξι χρόνια κάθειρξης, αναμένουν την απόφαση του εισαγγελέα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Στο μεταξύ υποστηρίζουν ότι είναι αθώοι και τονίζουν ότι δεν εμπλέκονται στο κύκλωμα. Παρόλα αυτά, οι συνομιλίες, τα γραπτά μηνύματα και οι μαρτυρίες των ανηλίκων δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook