Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας “φυσικός τρόπος θέρμανσης”. Η θερμότητα που προσδίδει, είναι όπως η ζέστη που νιώθουμε από τον ήλιο ή η ενέργεια που παράγει ο οργανισμός μας για να μας κρατάει ζεστούς.

Όλα τα συστήματα ή συσκευές υπέρυθρης θέρμανσης  των επώνυμων εργοστασίων όπου διαθέτουν και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά , θερμαίνουν τα δομικά στοιχεία, τα αντικείμενα του χώρου (στερεά είδη) και το σώμα μας. Προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον με ευχάριστη θερμοκρασία, σε αντίθεση με τις λοιπές συμβατικές και λιγότερο φυσικές μεθόδους θέρμανσης.

Ο «φυσικός τρόπος θέρμανσης» στον οποίο βασίζεται η τεχνολογία Far Ray Infrared (υπέρυθρη) , εξασφαλίζει ένα καθαρό περιβάλλον, υγεία και ευεξία, χωρίς θόρυβο, βρώμικο αέρα κ.α. στον χώρο που κατοικούμε ή εργαζόμαστε και είναι μακράν οικονομικότερος συγκρινόμενος με τα λοιπά συμβατικά συστήματα θέρμανσης σε εξωτερικές συνθήκες από 7°C και κάτω. (π.χ.. κλιματιστικά μηχανήματα τεχνολογίας on / off , πετρέλαιο & φυσικό αέριο με την χρήση θερμαντικών σωμάτων , σόμπες πετρελαίου –κηροζίνης–αερίου – ξύλου, κ.α.).

\"\"

Τα κλασσικά συστήματα θέρμανσης ζεσταίνουν τον αέρα με φυσική ή βεβιασμένη κυκλοφορία του αέρα, με αποτέλεσμα κάθε φορά που έχουμε απώλεια θερμού αέρα στο χώρο, να αισθανόμαστε το κρύο!

Επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί το γεγονός ότι οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης που ζεσταίνει τον αέρα του χώρου ( σώματα καλοριφέρ, κλιματιστικά, τζάκια, ηλεκτρικά σώματα λαδιού, σόμπες όλων των ειδών κ.α.) , προκαλούν την συσσώρευση της θερμότητας στο μεγαλύτερο ύψος του χώρου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανθυγιεινή κατανομή της θερμότητας. (υψηλότερη θερμοκρασία στην οροφή και χαμηλότερη θερμοκρασία στο δάπεδο – εκεί που πραγματικά την έχουμε ανάγκη).

Για την αποφυγή της ανωτέρω δυσάρεστης αίσθησης και την αποφυγή της υψηλότερης κατανάλωσης ενέργειας που απαιτείτε έως ότου ζεσταθεί το χαμηλό σημείο του χώρου, σε όλες τις καλές κατασκευές κτιρίων πραγματοποιείτε αποκλειστικά και μόνον η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης με τον συνδυασμό είτε λεβητοστασίου είτε αντλίας θερμότητας. Αυτή η πρόταση σήμερα θεωρείτε Παγκοσμίως ως η Ποιοτικότερη , η οποία παραμένει όμως κοστολογικά η ακριβότερη!

 

Προϊόντα Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης Heat Plus
Νο1 εταιρία σε εξαγωγές Υπέρυθρων Φιλμ στον Κόσμο


Εξάγει σε όλο τον κόσμο και είναι η μοναδική εταιρία παραγωγής heating film που εξάγει Φιλμ στην Ιαπωνία.

\"\"

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης της HEAT PLUS, διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά διεθνών οργανισμών (CE, RoHS, κ.α) καθώς και πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 14001 που αφορούν στη πιστοποίηση της διαδικασίας της γραμμής παραγωγής αλλά και όλων των υπολοίπων σταδίων πριν και μετά την παραγωγή.
Το εργοστάσιο κατασκευής της HEAT PLUS, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Ray Infrared Heating Films, στον κόσμο.

Είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που στην γκάμα του διαθέτει 3 διαφορετικές σειρές heating films.

H έδρα της HEAT PLUS βρίσκεται στην Ν. Κορέα, όπου και αποτελεί τον Nο 1 κατασκευαστή & εξαγωγέα των υπέρυθρων φιλμ στον Κόσμο ! Εξάγει στην Ιαπωνία σε χώρες της Κεντρικής & Βορείου Ευρώπης, στις Η.Π.Α στον Καναδά και είναι ευρέως γνωστή στην Ρωσία. Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HEAT PLUS, είναι γνωστά για την ποιότητα και ανθεκτικότητα στο χρόνο. Ο ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής και μεταφοράς των Φιλμ διασφαλίζουν την ποιότητα και ανθεκτικότητα τους.

\"\"

\"\"

Η HEAT PLUS, και τα φιλμ υπέρυθρης θέρμανσης χαρακτηρίζονται για την…Υψηλή Τεχνολογία και Υψηλή Ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της Η μέση τιμή ζωής των φιλμ Heat Plus, είναι 40 χρόνια και η Εγγύηση τους από 10 έως 20 χρόνια! Αξιοπιστία της μάρκας και η καλύτερη σχέση αξίας/τιμής.

Πλεονεκτήματα Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης Heat Plus

  • Είναι το μόνο ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας εκπομπής θερμότητας ειδικών προδιαγραφών και προηγμένης τεχνολογίας στην οποία δεν υπάρχουν καλώδια, όπως σε άλλους τύπους ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση πέραν της εγκατάστασης του σε δομημένο δάπεδο.
  • Δυνατότητα εγκατάστασης στην σειράς High End & All Coated Heating Film ακόμα και κάτω από μοκέτες και χαλιά χωρίς καμία εγκατάσταση δαπέδου!! Είναι τα μοναδικά με ειδική επίστρωση από πολυουρεθάνιο που τα καθιστά απόλυτα ασφαλή για τον χρήστη.
  • Η Heat Plus ενδοδαπέδια θερμαίνει τον κάθε χώρο ανεξάρτητα και σύμφωνα με την επιθυμητή θερμοκρασία του χρήστη με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση, λειτουργεί με τη βοήθεια υπέρυθρων ακτινών (RAY INFRARED), επιδρά χωρίς να πραγματοποιεί αφύγρανση και δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Έχει αντιβακτηριδιακή δράση (χωρίς αιωρούμενα σωματίδια), διαθέτει το πλέον ενδεδειγμένο σύστημα για υγιή ύπνο χωρίς κανέναν απολύτως θόρυβο (δεν υπάρχουν ρεύματα αέρα & επιβλαβή μαγνητικά πεδία) και ενεργοποιεί τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού.
  • Mε τη χρήση της δεν έχουμε καμία απολύτως πτώση απόδοσης θέρμανσης ακόμα και στις πιο δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Δύναται να τοποθετηθεί εκτός των άλλων και σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, όπου η χρήση συστημάτων θέρμανσης με πετρέλαιο δεν κρίνεται συμφέρουσα και εξυπηρετική ή καθώς και η χρήση κλιματιστικών μονάδων κρίνεται ανεπαρκής.
  • Με τη χρήση της δεν υπάρχει κόστος συντήρησης, όπως αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού. Ταυτόχρονα έναντι όλων των άλλων συστημάτων ηλεκτρικής θέρμανσης παρέρχεται η εξοικονόμηση του χώρου και καμία αλλοίωση της αισθητικής αφού δεν καταλαμβάνει χώρο και δεν διαφοροποιεί την αισθητική του χώρου.
  • Με τη χρήση της Heat Plus ενδοδαπέδιας δεν υπάρχουν κίνδυνοι από διαρροές νερού και την πιθανή παραμόρφωση των ξύλινων δαπέδων. Έχει την μεγαλύτερη ζήτηση για εγκατάσταση κάτω από ξύλινα πλωτά δάπεδα και Laminate!!
  • Με τη χρήση της Ηeat Plus ενδοδαπέδιας μπορούμε να θερμάνουμε αντίστοιχα οποιονδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας κεντρικά ή και ανά χώρο. Δύναται να λειτουργεί ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με υπάρχοντα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης ώστε να προσδώσει καλύτερη απόδοση, ποιότητα και εξοικονόμηση στο συνολικό κόστος χρήσης όλων των συστημάτων
  • Η Heat Plus ενδοδαπέδια λειτουργεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού θερμοστάτη Ισχύος (με digital display) ανά θερμαινόμενο χώρο. Αυτός ο θερμοστάτης διαθέτει δύο αισθητήρια. Το πρώτο αισθητήριο τοποθετείτε στο δάπεδο και το δεύτερο είναι ενσωματωμένο στον θερμοστάτη όπου ελέγχει την θερμοκρασία του χώρου, ενώ διαθέτει δυνατότητα προγραμματισμού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο εύχρηστος, ο άμεσος έλεγχος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η αδιάλειπτη & υγιεινή λειτουργία.
  • Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο εξωτερικό, θεωρείται το καταλληλότερο προϊόν θέρμανσης με σταθερά υψηλή απόδοση για χρήση σε ανακαινισμένες οικίες ή χώρους γραφείων, νηπιαγωγεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εκκλησίες κ.α. διότι είναι υπολογισμένο να θερμάνει με ιδιαίτερη ευκολία χώρους παλαιών κτιρίων με παλαιές προδιαγραφές όπου δεν διέθεταν τις κατάλληλες μονώσεις, κουφώματα κ.α. (σύμφωνα με την σωστή επιλογή του μοντέλου). Η Heat Plus διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 14000, CE, RoHS, GOST, PL, UL κ.α. και θεωρείται η πιο ποιοτική και ασφαλής ηλεκτρική ενδοδαπέδια παγκοσμίως.

Τα προϊόντα της Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης Heat Plus  αντιπροσωπεύονται για τον Νομό Χανίων από την ΥΔΡΟΚΛΙΜΑ Α.Ε.

Χρυσοπηγής 26, Χανιά
Τηλέφωνο: 28210 90804
email: info@hydroclima.gr
www.hydroclima.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook