Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί στον Κισσαμικό ο Καρμίνε Τζιορτζιόνε προκειμένου να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες για τη συνέχεια.
Η προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας για τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής (17/11, 17.00) με τον Ιωνικό συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. 
Κανονικά παίρνει μέρος και ο Λευτέρης Ψυχουντάκης, που όμως για λίγο καιρό ακόμα δεν θα είναι σε θέση να αγωνίζεται, λόγω της επέμβασης που έκανε στο στόμα.
Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού αναφέρει:
\”Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για τον εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Γ\’ Εθνικής με τον Ιωνικό. 

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καρμίνε Τζιορτζιόνε, ενώ κανονικά συμμετέχει στις προπονήσεις ο Λευτέρης Ψυχουντάκης, που ωστόσο θα πρέπει να προφυλαχθεί για λίγο καιρό ακόμα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. 

Την Πέμπτη (14/11) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση το απόγευμα και την Παρασκευή (15/11) το πρωί, αφού το βράδυ της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από το λιμάνι της Σούδας με προορισμό τον Πειραιά. 

Ως γνωστόν, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, το παιχνίδι στο γήπεδο της Νέαπολης (17/11, 17.00) θα μεταδοθεί ζωντανά από το site gazzetta.gr.\”

Τον αγώνα ορίστηκε θα διευθύνει ο Σταύρος Ιωσηφίδης από την Αθήνα, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Παναγιώτη Γούναρη και Μαρίνο Λιαμπότη. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Διαμαντής από την Εύβοια.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook