Γιγάντια κύματα που ξεπερνούν τα 29 μέτρα ύψος δαμάστηκαν για ακόμα μια φορά από τον ατρόμητο σέρφερ Andrew Cotton, στις ακτές της Nazare στην Πορτογαλία.

Ο Andrew βλέποντας τις φωτογραφίες, μοιάζει να κάνει… σνόουμπορντ κατεβαίνοντας κάποια απόκρημνη χιονισμένη πλαγιά, παρά ότι βρίσκεται στην θάλασσα!

Τα πάντα γύρω του είναι λευκά από τα αφρισμένα τεράστια κύματα του ωκεανού και φαντάζουν σαν χιόνι, με την θάλασσα να δείχνει σαν πίστα του σκι.

«Τα κύματα της θάλασσας είχαν ύψος από 20 έως 30 μέτρα και η συχνότητά τους ήταν τόσο μεγάλη που έμοιαζε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να σταθεί όρθιος. Ο ήχος του παφλασμού των κυμάτων ήταν πολύ δυνατός και το όλο εγχείρημα ήταν αρκετά αγχωτικό» δήλωσε ο φωτορεπόρτερ Rui Caria μετά το αίσιο τέλος του εγχειρήματος του Andrew.

«Λατρεύω τις φωτογραφίες με τους σέρφερς να στροβιλίζονται στα κύματα που μοιάζουν να είναι snowboarders στο παχύ λευκό χιόνι» συνέχισε ο φωτογράφος που κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό του την προσπάθεια του ανθρώπου να δαμάσει την δύναμη της φύσης…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook