Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο αγαπημένο περιοδικό OK, όπως δεν συνηθίζει. «Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτή τη σχέση» είπε αναφερομένη στον δεσμό με τον Χρήστο Χολίδη, «όταν κάτι τελειώνει, είτε σε ερωτική είτε σε επαγγελματική ή φιλική σχέση, πατάω delete και διαγράφω όλα τα αρνητικά. Θέλω όταν κοιτάω πίσω να έχω μόνο γλυκά συναισθήματα. Και δεν το λέω απλά για να το πω. Είμαι έτσι ως άνθρωπος. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω πως όλα στη ζωή μας γίνονται για κάποιον λόγο».

Απαντώντας στο αν ήταν επώδυνος ο χωρισμός τους παραδέχτηκε πως: «Φυσικά. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος και κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τον ξεπερνάει. Εγώ ήθελα να κάνω παρέα με τους φίλους μου και ταυτόχρονα έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Η εργασιοθεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση»…

«Εννοείται ότι έκλαψα, όχι όμως μπροστά σε άλλους. Συνήθως όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά πηγαίνω μια βόλτα στην παραλία κοντά στο σπίτι μου. Η θάλασσα είναι ο καλύτερος ψυχαναλυτής μου. Με ηρεμεί, με γαληνεύει, μου δίνει δύναμη. Ακόμα και όταν είναι φουρτουνιασμένη και σκάει με δύναμη πάνω στα βράχια, με διευκολύνει να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Τελευταία φορά ήταν την παραμονή του DWTS. Ήταν τόσο γαλήνια που με ηρέμησε αφάνταστα».

Για το αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης η Δούκισσα Νομικού είπε: «Συνήθως όταν τελειώνει κάτι, καλό είναι να μένει εκεί. Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν τα πάω καλά με τα πισωγυρίσματα. Θέλω όταν κλείνει ένας κύκλος, να κλείνει, για να μπορεί να ανοίξει ο επόμενος».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook