Η πιθανότητα να σε χτυπήσει κεραυνός την ώρα που περπατάς αμέριμνος στο δρόμο είναι τουλάχιστον μια στο εκατομμύριο. Ένας άνδρας όμως είχε την ατυχία να τον χτυπήσει δυο φορές σε διάστημα λιγότερο από ένα λεπτό, και μάλιστα κατάφερε να φύγει ζωντανός!

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Απριλίου και κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο βλέπουμε έναν δρόμο, πιθανότατα στη Κίνα, αν κρίνουμε από τα γράμματα πάνω δεξιά, στον οποίο ο άτυχος άνδρας, την ώρα που προσπαθεί να τον διασχίσει χτυπιέται από έναν κεραυνό και πέφτει αναίσθητος.

\"\"

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο άνδρας επανακτά τις αισθήσεις και αφού καταφέρει να συνέλθει, σηκώνεται για να φύγει. Πριν προλάβει να απομακρυνθεί, ένας δεύτερος κεραυνός τον ρίχνει και πάλι αναίσθητο στη μέση του δρόμου. Ευτυχώς, καταφέρνει και πάλι να σηκωθεί και με δυσκολία φεύγει μακριά.

Το βίντεο, που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο, έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι ψεύτικο, και άλλους να βροντοφωνάζουν ότι ούτε με photoshop δε γίνεται κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει το βίντεο είναι άκρως εντυπωσιακό!


protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook