Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του 1ου Κινηματογραφικό Πανόραμα με τον τίτλο Cine-Ιστορίες 2013 που θα πραγματοποιηθεί από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης από τις 16-20 Νοεμβρίου 2013 και οι διοργανωτές έχουν ολοκληρώσει το αναλυτικό πρόγραμμα που μπορείτε να δείτε εδώ .

Το πανόραμα έρχεται ως συνέχεια της μέχρι τώρα δράσης cine-μαθήματα, η οποία εδώ και 5 χρόνια λειτουργεί ως μια πολυεπίπεδη παρέμβαση στον χώρο της οπτικοαουστικής παιδείας σε επίπεδο Κρήτης, και στα πλαίσια μιας ετήσιας εβδομαδιαίας κινηματογραφικής συνάντησης φιλοδοξεί να αναδείξει πτυχές της κινηματογραφικής τέχνης.

Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, παλιές και νέες, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ,animation, ψηφιακές δημιουργίες διαφόρων τεχνικών και φυσικά πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Εργαστήρια, παρουσιάσεις, συζητήσεις, συναντήσεις, εκθέσεις, μουσικές κ.α. συνθέτουν την νέα αυτή κινηματογραφική γιορτή.

Το Πανόραμα υλοποιείται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και την Μηνιαία Εφημερίδα «Πυξίδα της Πόλης» με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και του Πνευματικού Κέντρου Χανίων καθώς και την συνδιοργάνωση - υποστήριξη του Δήμου Χανίων, του Δήμου Πλατανιά και του ΜΑΙΧ.

Το 1ο Κινηματογραφικό Πανόραμα με τον τίτλο Cine-Ιστορίες 2013 υποστηρίζουν η εταιρείας παραγωγής Indigo view, το Κέντρο Γκαίτε Χανίων, το ΙΤΕ, η ΛΕσχη Φωτογραφίας Κινηματογράφου Χανίων, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Χανίων, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, η δράση safari internet, η εταιρεία διανομής Νεανικό Πλάνο και η εταιρεία διανομής PCV,

Περισσότερες πληροφορίες για το Πανόραμα, μπορείτε να δείτε εδώ.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr