Από 16-20 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το 1ο Κινηματογραφικό Πανόραμα με τον τίτλο Cine-Ιστορίες 2013.

Το πανόραμα έρχεται ως συνέχεια της μέχρι τώρα δράσης cine-μαθήματα, η οποία εδώ και 5 χρόνια λειτουργεί ως μια πολυεπίπεδη παρέμβαση στον χώρο της οπτικοαουστικής παιδείας σε επίπεδο Κρήτης, και στα πλαίσια μιας ετήσιας εβδομαδιαίας κινηματογραφικής συνάντησης φιλοδοξεί να αναδείξει πτυχές της κινηματογραφικής τέχνης.

Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, παλιές και νέες, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ,animation, ψηφιακές δημιουργίες διαφόρων τεχνικών και φυσικά πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Εργαστήρια ,παρουσιάσεις, συζητήσεις, συναντήσεις, εκθέσεις, μουσικές κ.α. συνθέτουν την νέα αυτή κινηματογραφική γιορτή.

Το Πανόραμα υλοποιείται από την Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και την Μηνιαία Εφημερίδα «Πυξίδα της Πόλης» με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και του Πνευματικού Κέντρου Χανίων καθώς και την συνδιοργάνωση - υποστήριξη του Δήμου Χανίων, του Δήμου Πλατανιά και του ΜΑΙΧ

Το 1ο Κινηματογραφικό Πανόραμα με τον τίτλο Cine-Ιστορίες 2013 υποστηρίζουν 
η εταιρείας παραγωγής Indigo view,
το Κέντρο Γκαίτε Χανίων, το ΙΤΕ,
η ΛΕσχη Φωτογραφίας Κινηματογράφου Χανίων,
το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης,
το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους,
η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ,
το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Χανίων,
το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου,
η δράση safari internet,
η εταιρεία διανομής Νεανικό Πλάνο
και η εταιρεία διανομής PCV,
Με την χορηγία των :
Porto Veneziano Hotel
Samaria Hotel
Γλωσσίτσες 

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

Τα πάντα για το Πανόραμα εδώ : http://cine-istories2013.blogspot.gr/