Αυτοψία πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο γενικός επιθεωρητής της ειδικής υπηρεσίας των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Μέρκος στη χωματερή στις «Λίμνες» Αλφειού, στο νομό Ηλείας, με την παρουσία του Εισαγγελέα Πύργου κ.Μεϊδάνη και του Αστυνομικού Διευθυντή, Ταξιάρχου Άρη Ανδρικόπουλου.
Η ομάδα των «ράμπο» του περιβάλλοντος αποχώρησε από τις «Λίμνες» όταν ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την επ\’ αυτοφώρω σύλληψη οδηγού-χειριστή εκσκαφέα να θάβει απορρίμματα παράνομα πίσω από το νεκροταφείο του Καλλικώμου.
Επίσης στο Α.Τ. Πύργου προσήχθη το απόγευμα της Πέμπτης ο διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, καθώς ύστερα από αυτοψία του Γενικού Διευθυντή Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος κ. Π.Μέρκου, στα αστικά απορρίμματα του νοσοκομείου Πύργου βρέθηκαν και νοσοκομειακά απόβλητα.
Όπως αναφέρει σε επίσημη δήλωσή της η βουλευτής Ηλείας, Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο κ.Μέρκος έδωσε εντολή να κατατεθεί μήνυση από την Υπηρεσία και να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία εναντίον της διοίκησης του Νοσοκομείου ύστερα από τη διαπίστωση ότι βρέθηκαν νοσοκομειακά απόβλητα και στα αστικά απορρίμματα.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook