Επτά συνδυασμοί θα συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Σε σχετική ανακοίνωση του ΤΕΕ/Τμ.Δ.Κρήτης αναφέρονται τα εξής:
\”Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από τις 8:00 μέχρι τις 7:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν οι Πανελλαδικές Εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών μελών στα Κεντρικά και Περιφερειακά Όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την τριετία 2013-2016.
Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική ενώ, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι μηχανικοί – τακτικά μέλη του Τ.Ε.Ε. ανεξάρτητα από το αν έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Δεκαέξι συνδυασμοί και τρεις μεμονωμένοι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των 108.000 περίπου διπλωματούχων μηχανικών για τις 150 έδρες της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.
Αυτοί και επιπλέον δέκα συνδυασμοί και δυο μεμονωμένοι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τις υπόλοιπες 50 έδρες της Αντιπροσωπείας μέσω της εκλογής τους στις επιστημονικές επιτροπές.
Στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης κατέρχονται και διεκδικούν την ψήφο των 1.800 μηχανικών μελών του Τμήματος, επτά (7) συνδυασμοί οι οποίοι κατά σειρά κατάθεσης είναι : 
 Συνδυασμός «ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ – ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ»
 Συνδυασμός «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ»
 Συνδυασμός «ΕλΕΜ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ»
 Συνδυασμός «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»
 Συνδυασμός «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΕΕ»
 Συνδυασμός «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»
 Συνδυασμός «ΔΚΜ ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΕ»
Οι εκλογές στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης θα διεξαχθούν σε τέσσερα εκλογικά τμήματα ( τα τρία στα Χανιά στο κτήριο του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Κ. – οδός Νεάρχου 23 – και το ένα στο Ρέθυμνο στo κτήριο της Νομαρχιακής Επιτροπής – Λ. Κουντουριώτη 140) 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook