Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών μετά την είδηση της εξαφάνισης 24χρονου φοιτητή από τη Μυτιλήνη που έχει να δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες τέσσερις μέρες.
Γείτονές του είδαν τον 24χρονο τελευταία φορά τη Δευτέρα, και έκτοτε εξαφανίστηκε. Οι συμφοιτητές του δήλωσαν την εξαφάνισή του στους γονείς του, που ήρθαν εσπευσμένα την Τρίτη στις Σέρρες και με την συνοδεία ανδρών της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του όπου βρέθηκαν τα κλειδιά, οι κάρτες και το κινητό του.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών Αριστοτέλη Μανωλά, άνδρες της ΕΜΑΚ, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας «όργωσαν» την περιοχή Κατίγκο του όρους Λαϊλιά, την Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων στις Σέρρες καθώς και τον λόφο του Ορέστη (Κουλάς) όπου συνήθιζε να πηγαίνει, ενώ έχουν ήδη ελεγχθεί, εγκαταλειμμένα σπίτια, το νοσοκομείο Σερρών και στέκια που σύχναζε ο φοιτητής, χωρίς αποτέλεσμα.
Από νωρίς το πρωί, στις έρευνες συμμετέχουν επίσης ορειβατικοί και κυνηγητικοί σύλλογοι, προκειμένου να ερευνηθούν όλοι οι ορεινοί όγκοι της περιοχής των Σερρών.
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook