Πρόταση που \”καίει\” ειδικά αυτή την περίοδο, έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου όσον αφορά, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στο Ηράκλειο. Ο ισχυρός άνδρας της ένωσης Ηρακλείου προτείνει την διεξαγωγή του αγώνα με τους Γιαννιώτες στο Παγκρήτιο στάδιο.
Αναλυτικά

«Mετά και την παρωδία στο ΟΑΚΑ και τις προεκτάσεις που έχει με αποκορύφωμα το αίσθημα ατιμωρησίας που δημιουργείται, η ΕΠΣ Ηρακλείου αισθάνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη για το επόμενο παιχνίδι της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Γεντί Κουλέ, μετά και τα όσα έχει υποστεί η ΠΑΕ ΟΦΗ τόσο στο πρώτο ματς των Ζωσιμάδων, αλλά και γενικότερα και όσα από το χώρο του παρασκηνίου υπομένει εδώ και 1 χρόνο περίπου. 

Σαν ποδοσφαιρική αρχή του Νομού μας, αλλά και σαν Κρητικοί που μεγαλώσαμε με την ιστορική αυτή ομάδα, θεωρούμε την παραπάνω πρόταση και σαν ιδανική λύση και ίσως και μοναδική στο οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ (βλέπε αδειοδότηση), αφού από το ματς αυτό στο Παγκρήτιο στάδιο η ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει εισπράξεις που θα αγγίξουν και ίσως και να ξεπεράσουν το ποσό των 400 χιλ. ευρώ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook