Θύμα διάρρηξης έπεσε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία που όμως δεν άφησαν την ατυχία να τους στερήσει το χιούμορ! Έτσι, έγραψαν ένα ευχαριστήριο σημείωμα στους διαρρήκτες, ζητώντας συγγνώμη επειδή δεν «υπήρχαν περισσότερα να πάρουν».
Η Κέιτ Μπάρετ και ο σύντροφός της Νταν Όουενς είχαν βγει έξω και όταν επέστρεψαν σπίτι τους το απόγευμα της Κυριακής, το βρήκαν άνω-κάτω.

Οι διαρρήκτες είχαν ψάξει όλα τα δωμάτια, αλλά δεν υπήρχαν πολλά πράγματα για να κλέψουν. Πήραν «λίγα χρήματα, μία κάμερα, ένα iPod, αλλά τίποτα πολύ μεγάλο», δήλωσε ο Όουενς στην αστυνομία και πρόσθεσε: «νομίζω ότι σκόπευαν να βγουν από την μπροστινή πόρτα μεταφέροντας την τηλεόραση, αλλά ευτυχώς το εφεδρικό κλειδί ήταν χαλασμένο».

Στην επιστολή, που κρέμασαν στην πίσω πόρτα του σπιτιού τους, ζήτησαν μάλιστα συγγνώμη επειδή δεν «είχαν ιδιαίτερα ακριβά γούστα».

Το γράμμα απευθύνονταν στους ληστές σε περίπτωση που επιστρέψουν για την τηλεόραση και κατέληγε: «Σας ευχαριστούμε για όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα, το εκτιμούμε αφάνταστα».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook