Υπόθεση κανιβαλισμού σοκάρει τη Γαλλία, με πρωταγωνιστή έναν 26χρονο άστεγο και θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με τη Figaro, ο άστεγος παραβίασε την πόρτα της κατοικίας όπου διέμενε ένας 90χρονος στην περιοχή Νουιλάν της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Αφού τον σκότωσε χτυπώντας τον με μεταλλικό αντικείμενο, έκοψε τη γλώσσα του άτυχου άνδρα και φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Οι τοπικές αρχές εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό του ηλικιωμένου, καθώς και ένα πιάτο με «μαγειρεμένη τη γλώσσα του θύματος» και δίπλα μία μερίδα φασόλια.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, το θύμα φέρει βαθύ τραύμα στο στήθος, ωστόσο μοναχά η νεκροτομή μπορεί να επιβεβαιώσει κατά πόσο ο δράστης του αφαίρεσε την καρδιά.

Ο νεαρός στην προσπάθειά του να φύγει από τη φλεγόμενη κατοικία επιτέθηκε σε έναν δεύτερο άνθρωπο τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Στο μεταξύ ο γιος του θύματος είχε ειδοποιήσει τις τοπικές αρχές για την πυρκαγιά στο σπίτι του πατέρα του, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα η γαλλική αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη.

Στην κατάθεσή του δήλωσε πως σκότωσε τον ηλικιωμένο «επειδή άκουσε φωνές», ωστόσο δεν προκύπτει να έχει εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν, αλλά είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook