Η παρουσία των κοριτσιών του Α.Ο. Χανιά στο «Κύπελλο Ήθους Μίμης Παπαϊωάννου», που διοργάνωσε ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer υπό την αιγίδα του «Ιδρύματος Νιάρχου», ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η ομάδα του Μάνου Βεργανελάκη τερμάτισε στην 2η θέση πίσω μόνο από, τον πρωταγωνιστή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, ΠΑΟΚ αφήνοντας πίσω της ομάδες Α’ Εθνικής (Εργοτέλης) αλλά και που θα αγωνίζονται στην μεγάλη Κατηγορία του χρόνου (Κρήσσες Ρεθύμνου). Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι τα… αστέρια του ΑΟΧ «έλαμψαν» στους διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας.

 Βέβαια αυτό που μετράει σε αυτές τις διοργανώσεις είναι η συμμετοχή και η αποκόμιση εμπειριών για τα νεαρά κορίτσια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σκοπός επιτεύχθηκε για το Μάνο Βεργανελάκη, αφού και πολύτιμες εμπειρίες πήραν τα κορίτσια του αλλά και τις δοκιμές που ήθελε να κάνει  τις πραγματοποίησε βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

 

Οι διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας:

Όσον αφορά τους διαγωνισμούς δεξιοτεχνίας που συμμετείχαν τα κορίτσια του ΑΟΧ ήταν οι εξής:

Κεφαλιές: Εδώ νικήτρια αναδείχτηκε η ΣουζάναΖντράβκοβιτς από τις Κρήσσες Ρεθύμνου, που έχει μεγαλώσει στα Χανιά και ο ένας αδερφός της Μάριο παίζει στον Γρανίτη. Στον τελικό η 19χρονη αθλήτρια κέρδισε την Τόνια Αγγελάκη του ΑΟΧ

Γκελάκια: Η Ζτράβκοβιτς ξεχώρισε και σε αυτήν την Κατηγορία αφού κέρδισε στον τελικό την Μουρατίδου του ΠΑΟΚ.

Σλάλομ: Αυτή η Κατηγορίαήταν υπόθεση των κοριτσιών του ΑΟΧ αφού νικήτρια ήταν η Τόνια Γιαννούτσου, ενώ στην 4άδα βρέθηκαν και η Βεατρίκη Σαρρή με τη Ναταλί Νένκοβα.

Τερματοφυλάκων: Στα χρώματα του ΑΟΧ… βάφτηκε και αυτή η Κατηγορία με την Στεφανία Κυβρικοσαίου να κερδίζει τον διαγωνισμό.

 Το τουρνουά έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τον Μίμη Παπαϊωάννου να μιλάει με όλα τα κορίτσια και να φωτογραφίζεται μαζί τους. Επίσης όλες οι παίκτριες που συμμετείχαν πήραν πέρα από τα αναμνηστικά μπλουζάκια και από έναβιβλίο από τον παλαίμαχο άσο.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

(Οι φώτο είναι από τα κορίτσια του ΑΟΧ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook