Στο επερχόμενο Σαλόνι του Λος Άντζελες θα κάνει ντεμπούτο η επόμενη γενιά του Subaru Legacy, η οποία φαίνεται από τις πρώτες εικόνες να αποκτά περισσότερο δυναμισμό και σπορτίφ στοιχεία.

Ειδικότερα, το μοντέλο διαθέτει μια μεγάλη μάσκα μπροστά με πολλές εισαγωγές αέρα, που έχουν χρωμιομένα φινιρίσματα.

Επίσης, το κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα διαθέτει επιπλέον γρίλιες, γεγονός που προσθέτει ένα αγωνιστικό προφίλ στο εν λόγω coupe. Παράλληλα, τα φωτιστικά σώματα έχουν επιμηκυνθεί (σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο) και έχουν αποκτήσει ένα τραπεζοειδές σχήμα.

Ταυτόχρονα, το μοντέλο θα διαθέτει εντυπωσιακές 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου, με χρωμιομένες λεπτομέρειες, τις οποίες (λεπτομέρειες) θα έχουν αντίστοιχα και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Σε διαστάσεις, το νέο ιαπωνικό μοντέλο έχει 4.930 χλστ. μήκος, 1.940 πλάτος, 1.500 ύψος και το μεταξόνιο του φτάνει τα 2.880 χλστ.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα νέα φανάρια, που «ακολουθούν» τον αεροδυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματος, ενώ ένας νέος διαχύτης «κοσμεί» το κάτω και πίσω μέρος.

Επιπλέον, η Subaru δεν έχει ανακοινώσει πληροφορίες για το εσωτερικό του μοντέλου και για τα μηχανικά μέρη, κάτι που φούντωσε τις φήμες -σε συνάρτηση με την έλλειψη εμφανούς εξάτμισης- ότι πρόκειται για ηλεκτρικό πρωτότυπο.

Τέλος, όπως είχε ανακοινωθεί παλιότερα, το νέο μοντέλο παραγωγής υπολογίζεται να λανσαριστεί στις αγορές, προς τα τέλη του 2014.
\"\"

\"\"
autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook