Αν νομίζεις πως το πρόσωπο σου είναι το μοναδικό σημείο που χρειάζεται αντιγηραντική φροντίδα, τότε κάνεις λάθος. Παρακάτω θα βρεις τα σημεία που έχουν και αυτά ανάγκη από αντιγηραντική περιποίηση…

Το στήθος: Το ντεκολτέ σου μπορείς να το αναδεικνύεις τέλεια με το κατάλληλο ντύσιμο πόσο όμως το φροντίζεις; Τα σημάδια και οι ρυτίδες που εμφανίζονται στο κάτω μέρος του λαιμού μπορεί να οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο και καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε ένα καλό αντηλιακό για την περιοχή αν θέλεις να τη διατηρήσεις νεανική.

Αν θέλεις όμως να κρατήσεις καλά ενυδατωμένη την περιοχή, τότε μπορείς να απλώνεις την ενυδατική σου για να διατηρήσεις της ελαστικότητα του δέρματος.

Ο λαιμός: Ο λαιμός έχει απόλυτη ανάγκη από φροντίδα και περιποίηση αφού είναι και αυτό ένα σημείο του σώματος που αποκαλύπτει την ηλικία σου.

Αν και τα ζυγωματικά σου προστατεύουν το μπροστινό μέρος του λαιμού σου το θέμα είναι να φροντίσεις να μην αφυδατωθεί ολόκληρη η περιοχή του λαιμού. Το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής έχει ανάγκη από ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία.

Τα νύχια: Τα «γερασμένα» νύχια έχουν κάποιες κάθετες γραμμές και γενικά είναι και δείχνουν πιο σκληρά. Αυτό σύμφωνα με τους ειδικούς οφείλεται στην ξηρότητα της περιοχής και στην απώλεια σαφών ορίων μεταξύ νυχιού και παρανυχίδας.

Για να φροντίσεις τα νύχια σου πρέπει να απομακρύνεις τις παρανυχίδες αλλά και να κρατάς τα χέρια σου ενυδατωμένα. Φυσικά η κρέμα χεριών είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να την ξεχνάς.

Τα χέρια: Το δέρμα στην περιοχή των χεριών ταλαιπωρείται καθημερινά. Αν χρησιμοποιείς μια βαθιά ενυδατική κρέμα χεριών πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία μετά από κάθε πλύσιμο που τα ξηραίνει μπορείς να είσαι σίγουρη πως τα χέρια σου θα δείχνουν πιο νέα!

womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook