Παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές αυτό δεν εμπόδισε την ΠΑΕ Πλατανιάς να πραγματοποιήσει με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τα εγκαίνια του Official Store και των γραφείων της.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των \”ερυθρόλευκων\” Στέλιος Βαρουξάκης η αναβάθμιση όλων των υποδομών αποτελεί αναγκαία συνθήκη για τη σταδιακή επίτευξη των στόχων της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ομάδας:
«Η αναβάθμιση όλων των υποδομών αποτελεί αναγκαία συνθήκη για τη σταδιακή επίτευξη των στόχων της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και γι” αυτόν τον λόγο προχωράμε οργανωμένα, βήμα – βήμα, προς αυτήν την κατεύθυνση», τόνισε απόψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Στέλιος Βαρουξάκης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των πλήρως ανακαινισμένων Γραφείων της Π.Α.Ε. και του Official Store, στον Πλατανιά.
Παράλληλα, ο κ. Βαρουξάκης επεσήμανε ότι το επόμενο βήμα αφορά την παρουσίαση του νέου υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου στο Μάλεμε, υπογραμμίζοντας ότι σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. λειτουργεί αρμονικά, ως ομάδα, με ανιδιοτέλεια και προσεκτικά βήματα, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμά του, που δεν είναι άλλο από την εδραίωση του Πλατανιά Χανίων στη Super League και τη συνεχή ανάπτυξή του, σε θέματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, όπως οι καιροί επιτάσσουν.
Ο κ. Βαρουξάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πλατανιά και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη, για την παραχώρηση της χρήσης του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος, όπου στεγάζονται τα Γραφεία της Π.Α.Ε., διευκρινίζοντας, ταυτόχρονα, ότι όλα τα έξοδα για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των Γραφείων καταβλήθηκαν από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, φίλοι της ομάδας κάθε ηλικίας, συνεργάτες, αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων ξεναγήθηκαν στα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.
Σημειώνεται ότι στα Γραφεία στεγάζονται: το Γραφείο Προέδρου και το Γραφείο Αντιπροέδρων, η αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, το Εμπορικό Τμήμα, το Οικονομικό Τμήμα, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων, οι Ακαδημίες, το Γραφείο Τύπου και η Γραμματεία.
Θετικότατα ήταν τα σχόλια και για το Official Store, όπου οι φίλοι της ομάδας διαπίστωσαν ότι μπορούν να βρουν πολλά αυθεντικά και ποιοτικά προϊόντα του Πλατανιά Χανίων.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του Πλατανιά Χανίων με επικεφαλής τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, εκ μέρους των οποίων μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης ο -εκ των αρχηγών- Φανούρης Γουνδουλάκης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να λειτουργεί αποτελεσματικά και να επενδύει στις υποδομές της.
Τη στήριξή τους στην Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εξέφρασαν, με σύντομους χαιρετισμούς τους, ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης και ο δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης. Παρόντες, μεταξύ πολλών άλλων στην αποψινή εκδήλωση, και οι αντιπεριφερειάρχες Απόστολος Βουλγαράκης και Νίκος Καλογερής.
Ακολούθησε φιλοξενία από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook