Κορυφώνονται σήμερα στη Κρήτη και σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις για την 40η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Σε όλες τις μεγάλες πόλεις του νησιού έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα συγκεντρώσεις από φορείς και συλλογικότητες στις οποίες καλούν τον κόσμο να δώσει το παρόν.

Ηράκλειο

Κάλεσμα για συμμετοχή στο εορτασμό του Πολυτεχνείου απευθύνει με ανακοίνωσή της η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ.

\”Η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στον αγωνιστικό γιορτασμό των 40 χρόνων από τον ηρωικό ξεσηκωμό λαού και νεολαίας στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη του 1973, που θα πραγματοποιηθεί από τα ταξικά συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές και άλλες αγωνιστικές οργανώσεις την Κυριακή 17/11/2013, 6μμ στα Λιοντάρια.\”

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο, η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή προσκαλεί σε συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο της πόλης

Xανιά

Δύο συγκεντρώσεις, όπως συνηθιζεται κάθε χρόνο, έχουν προγραμματιστεί από φορείς και συλλογικότητες και στα Χανιά.

Η μια, η οποία διοργανώνεται από την ΕΛΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, το Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ κ.α, στις 6 το απόγευμα με αφετηρία την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς και η δεύτερη από το ΠΑΜΕ, τον Σύλλογο Εργαζομένων στην Ιδιωτική εκπαίδευση, την Επιτροπή Ειρήνης, την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων κ.ά στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Νέων Καταστημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook