Η γνωριμία της 42χρονης Βουλγάρας, που αναζητούσε δουλειά, με τον 41χρονο Ρουμάνο που της την προσέφερε, είχε γίνει στην Αθήνα. Η άτυχη αλλοδαπή ταξίδεψε μαζί του στη Ρόδο πιστεύοντας ότι θα έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα, αλλά δε φανταζόταν ότι θα βρισκόταν μπροστά σε έναν πραγματικό εφιάλτη.

Αμέσως μόλις έφτασαν στο νησί των ιπποτών με το πλοίο της γραμμής και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου, ο Ρουμάνος εκδήλωσε τις πραγματικές του προθέσεις.

Επιτέθηκε στην 42χρονο και τη βίασε, αλλά δε σταμάτησε εκεί… Αμέσως μετά, την υποχρέωσε να τον ακολουθήσει σε διάφορα μπαρ της πόλης όπου προσπάθησε να την προωθήσει στην πορνεία!

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του βιαστή και επίδοξου μαστροπού και να καταφύγει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου κατήγγειλε όσα της είχαν συμβεί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 41χρονο, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό και σωματεμπορία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook