Με την θυγατρική του ομάδα, τον ΔΑΑΟΧ/ΑΟΔΑ, θα δώσει φιλικό παιχνίδι την Τρίτη (3/5) ο Α.Ο. Χανιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον τελευταίαο αγώνα πρωταθλήματος της Football League 2 με τον Παναιγιάλειο (8/5). Το φιλικό κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στους Αγίους Αποστόλους αφού ενδέχεται να μην έχει κουρευτεί το βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς για να γίνει εκεί.

 

Ο προπονητής των «μπλε», Γιώργος Προμπονάς, θα έχει την ευκαιρία, πέρα από το να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, να «τσεκάρει» και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την θυγατρική ομάδα. Ήδη στον ΑΟΧ από το καλοκαίρι έχει μετακομίσει ο νεαρός τερματοφύλακας Στέλιος Χωραφάκης, ενώ από τον Ιανουάριο προστέθηκε στο ρόστερ ο νεαρός χαφ Κώστας Ταταράκης.

Αγωνιστικά για το παιχνίδι με την ομάδα του Αιγίου το μεγαλύτερο πρόβλημα «ακούει» στο όνομα Σελινιωτάκης, που έπαθε διάστρεμα στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής (29/4). Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μποχώνης και Τσεσμελής, ο τραυματίας Τεπετός, ενώ αμφίβολος είναι ο Τσιτλακίδης. Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Γωνιωτάκης και Ραπτάκης.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook