Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον ΑΟΑΝ επικρατώντας με 5-0 παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για την τελική αγωνιστική του Κυπέλλου.

Η «Ένωση» ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αλεσάντρε Ντακόλ, που πέτυχε χατ-τρικ φτάνοντας στο άνετο 5-0 κόντρα στον ΑΟΑΝ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε πριν την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, με τον Πεταυράκη, ο οποίος στο 18′ με πλασέ έκανε το 1-0 και από εκεί ξεκίνησε το… σόου του Ντακόλ!

Ο Βραζιλιάνος στράικερ στο 43ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, απελευθερώνοντας ουσιαστικά τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε και άλλο τις στροφές και μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Ντακόλ έκανε με όμορφο πλασέ το 3-0, μετά από κάθετη πάσα του Ανάκογλου. Στο 73′ ο Πλατέλλας με πλασέ έκανε το 4-0, σκοράροντας στην επανεμφάνιση του μετά τον τραυματισμό του, με τον Ντακόλ να διαμορφώνει το τελικό 5-0 με κεφαλιά 10 λεπτά αργότερα.

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας (60’ Κορδέρο), Τσιρίλο, Σταθάκης, Γεωργέας, Ντακόλ, Ανάκογλου, Γροντής (80’ Παυλής), Μπρέσεβιτς (46’ Πλατέλλας).

ΑΟΑΝ (Στάθης): Κασσωτάκης, Πηγιάκης (77’ Φαγάς), Μουτάκης, Κοκολάκης Κ., Δέλλιος, Χρηστάκης, Ιασωνίδης, Καουκάκης (57’ Γκέκας), Λεπτοκαρύδης, Κοκολάκης Γρ., Κρανιάτης (65’ Χατζάι).

grandsport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook