Σοκ και οργή προκαλούν οι φωτογραφίες νεκρών άγριων ζώων που ανεβάζει γεμάτη περηφάνεια η τηλεπαρουσιάστρια Μelissa Bachman στα social media, επιδεικνύοντας τα θηράματά της από σαφάρι στη Νότιο Αφρική και άλλα μέρη του κόσμου.

Στη φωτογραφία από το τελευταίο της «κατόρθωμα» η «ατρόμητη» Μελίσα ποζάρει με πλατύ χαμόγελο επιτυχίας και το όπλο ανά χείρας, πίσω από ένα αρσενικό λιοντάρι που μόλις έχει σκοτώσει στη Νότιο Αφρική.

\"\"

Η ανάρτηση της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο  twitter προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η τηλεπαρουσιάστρια έγινε στόχος υβριστικών σχολίων τόσο στο twitter όσο και στη σελίδα της στο facebook  https://www.facebook.com/melissabachman με αποτέλεσμα να κλείσουν για λίγο και οι δύο λογαριασμοί.

Στο facebook απενεργοποιήθηκε η υποβολή σχολίων και κάτω από τις δεκάδες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από τα κάθε είδους θηράματά της, έμειναν μόνο τα «μπράβο» και τα σχόλια θαυμασμού των followers.

Σε άλλη σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook με το όνομά της, ζητείται να της απαγορευθεί εφεξής η είσοδος στη Νότιο Αφρική (σ.σ. χώρα όπου επιτρέπεται το κυνήγι άγριων ζώων) ενώ καταγγέλλεται ως πράξη δειλίας η θανάτωση άγριων ζώων με όπλα μεγάλων αποστάσεων.

\"\"

\"\"

 \"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook