Η κατάσταση στον Παναιγιάλειο οπωσδήποτε και δεν είναι η καλύτερη. Γνωστό άλλωστε, αφού τα οικονομικά είναι το βασικό πρόβλημα της Αιγιώτικης ομάδας. Μάλιστα, όσο ο χρόνος περνάει, τόσο, αυτό μεγαλώνει και μοιάζει ο σύλλογος να οδηγείται σε αδιέξοδο.

 

Ο Οικονομικός Διευθυντής του Παναιγιαλείου, Αντώνης Ρέλλας, μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και συγκεκριμένα στον \”Μέλλον FM\”, έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου, λέγοντας τα εξής σημαντικά στοιχεία:

 

«Δεν πρέπει να δημιουργούμε ψεύτικες προσδοκίες και να δημιουργούμε ουτοπικές καταστάσεις στον κόσμο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σχεδιασμό, εάν δεν υπάρξει οικονομική εξυγίανση για τις υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες αλλά και παλιότερων οφειλών.

 

Πρέπει να βρεθούν άμεσα 100.000 ευρώ, ώστε να έχει μέλλον η ομάδα, γιατί αν δεν βρεθούν αυτά τα χρήματα, και δεν υπάρξουν «συμπαίκτες» στο οικονομικό, τότε η ομάδα του χρόνου θα παίζει στην Δ\’ Εθνική!!!

 

Το χρέος στο ΙΚΑ έχει αυξηθεί πολύ και πλέον υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Πρέπει να καταβάλουμε το 10% του ποσού σαν προκαταβολή για να μπει σε εφαρμογή ο νέος διακανονισμός, ενώ στην χειρότερη περίπτωση, χρειάζονται 5.000 ευρώ το μήνα, ως δόση, για την αποπληρωμή του χρέους. Χτυπάω το καμπανάκι!

 

Έχω καταθέσει το οικονομικό πλάνο στον κ. Παπαπέτρου, με το οποίο η ομάδα μπορεί να προχωρήσει, ωστόσο, χρειάζεται να βοηθήσει πολύς κόσμος στα διοικητικά και να συνεισφέρει με χρήματα, αλλιώς η ομάδα δεν πιστεύω πως τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική».

 

Παπαπέτρου: «Δεν χρειάζεται να κινδυνολογούμε»

Το αφεντικό του Παναιγιαλείου, Γιάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να κινδυνολογούμε. Έχουμε μπροστά μας 3 μήνες για να καταφέρουμε να πάρουμε πιστοποιητικό για την συμμετοχή μας εκ νέου στην Γ\’ Εθνική. Μέχρι τότε θα έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις μας.

 

Αναγνωρίζω πως υπάρχουν δυσκολίες, όμως, ο σχεδιασμός προχωράει. Είναι υποχρέωσή μας, να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες, όποια από αυτά επείγει είναι δεδομένο πως θα τακτοποιηθούν άμεσα».

 

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Παναιγιάλειος, πρέπει να βρει πόρους, ώστε να είναι μια βιώσιμη ομάδα. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, το σχέδιο της απορρόφησης από σύλλογο Β\’ Εθνικής, ναι μεν αυτή τη στιγμή έχει παγώσει, ωστόσο, υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας, και μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Football League, θα κυλήσουν οι όποιες εξελίξεις.

Πάντως το βέβαιο είναι πως ακόμα αυτό το σενάριο, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

 

 

Πηγή: golden3.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook