Ο σκόρερ της νίκης του ΟΦΗ επί του Αγροτικού Αστέρα Ιβάν Ρούσεφ, μίλησε στον ραδιόφωνο του Κρήτη Σπορ fm 87,6 για την κατάκτηση των τριών βαθμών,  για την άνοδο στην Super League , τα επερχόμενα πλέι οφ , το ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη αλλά και τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά 

Για τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα 

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Αγροτικός Αστέρας έμπειρη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Παίξαμε όσο χρειάζεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τη νίκη. Μετά το γκολ παίξαμε λίγο πιο τακτικά για να κρατήσουμε το σκορ. Αυτό ήταν ένα ρίσκο γιατί μπορεί να δεχτείς ένα γκολ και να κυνηγάς το σκορ. Έπρεπε να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ για να είμαστε πιο ήρεμοι αλλά αυτό που μετράει είναι το ότι κερδίσαμε».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να πάρει αρκετές νίκες με 1-0 και παρουσιάζει μια δυσκολία στο γκολ 

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά παιχνίδια τα έχουμε κερδίσει με 1-0 . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κερδίσουμε και ματς με 3 και 4 γκολ διαφορά για να προσφέρουμε και θέαμα στον κόσμο γιατί μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να προσφέρει και θέαμα. Το πιο εύκολο είναι να καταστρέφεις το πιο δύσκολο είναι να δημιουργείς. Εμείς προσπαθούμε να δημιουργούμε φάσεις και να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και πιστεύω ότι και ξέρουμε και έχουμε τον τρόπο για να το κάνουμε αυτό».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Κατερίνη με τον Πιερικό 

«Το ματς με τον Πιερικό είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια σφιχτή ομάδα που παίζει σκληρά και αμυντικά λόγω και του προπονητή που έχει και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι μονόδρομος η νίκη». 

Για το ότι ο ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει την άνοδο του στην διαδικασία των πλέι οφ 

 «Πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να ανέβουμε κατευθείαν . Εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να έχουμε ένα μεγάλο αβαντάζ στα πλέι οφ. Έχουμε δέσει σαν ομάδα και είμαστε έτοιμοι για να μπούμε δυνατά σε αυτή την διαδικασία». 

Για τους λόγους που ο ΟΦΗ δείχνει για δεύτερη χρονιά να χάνει στο νήμα την απευθείας άνοδο 

 «Χάσαμε κάποιους βαθμούς στην έδρα μας που μας κόστισαν . Ίσως αν είχαμε πάρει τις νίκες με Τρίκαλα και την Καλλιθέα θα είχαμε ελπίδες για την απευθείας άνοδο. Τώρα δεν πρέπει να κοιτάξουμε στο παρελθόν αλλά στο μέλλον με αισιοδοξία για να πάρουμε την άνοδο».

Για την διαδικασία των πλέι οφ 

 «Είναι διαφορετικά τα ματς στα πλέι οφ απ΄ότι στην κανονική διάρκεια. Ξέρουμε ότι θα υπάρχει πίεση , είμαστε όμως έμπειροι παίκτες και πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι βαθμοί θα μας φτάσουν για να ανέβουμε».

Για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο 

«Αυτό που έγινε είναι θλιβερό . Δεν μπορούν να κινδυνεύουν οι ζωές των ποδοσφαιριστών. Όπως είπε και ο Λυμπερόπουλος κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος είναι γιορτή και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook