Ο Απόστολος Παπουτσάκης άνοιξε τα χαρτιά του και προϊδέασε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραγεωργίου. Ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη, πήγε μαζί με τον Καβαλιώτη τεχνικό στην εκδήλωση για το πρωτάθλημα της Super League και ερωτηθείς για το τι μέλει γενέσθαι είπε τα εξής:  
«Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ένας αξιόλογος προπονητής και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε μαζί. Με τον Νίκο πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε ακόμα και στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Κάνουμε σχέδια για την επόμενη χρονιά, όπου μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά και θα το παλέψουμε για να πετύχουμε πάλι. Θα δώσουμε ευκαιρίες και στους νέους παίκτες του συλλόγου που είναι μέσα στη φιλοσοφία της ομάδας. Ψάχνουμε ταλέντα όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά από όλη την Ελλάδα».
Δηλώσεις έκανε και ο Καραγεωργίου τονίζοντας ότι: «Έχουμε κάνει μια πρώτη συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Απόστολο Παπουτσάκη και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Είμαστε σε καλό δρόμο και αν όλα πάνε καλά πιστεύω ότι θα μείνω στον Εργοτέλη. Έχω περάσει πεντέμιση όμορφα χρόνια στην Κρήτη και ελπίζω να συνεχίσω. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα, αλλά αυτή είναι η πρώτη ουσιαστικά επαφή που έχω με τον πρόεδρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook