Μια δράση γεμάτη παιχνίδι, το «Bazaar Τύχης και Φιλανθρωπίας», θα λάβει χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τόπο μας με πρωτοβουλία της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων. 
Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, ξεκίνησε η συλλογή των δώρων από τα τοπικά καταστήματα από το προσωπικό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ με στόχο να διατεθούν μέσω κλήρωσης στον κόσμο που θα παρευρεθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. 
Να θυμίσουμε ότι όλοι οι κλήροι θα κερδίζουν, ενώ το κόστος θα είναι συμβολικό, με σκοπό την αγορά τροφίμων για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και ΚΗΦΗ.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, κα Νάνσυ Αγγελάκη,
«Οι φορείς και οι οργανώσεις της πόλης οφείλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε δείχνοντας στην πράξη πως απαντάμε στην κρίση με το δρόμο της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Συγχαίρω τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων που όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας να προσφέρουμε στην κοινωνία ότι δυνάμεθα. Πόσο μάλλον όταν η προσφορά μετατρέπεται σε ένα ευφάνταστο παιχνίδι χαράς. Τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες φανερώνουν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας στην κρίση. Η τοπική αγορά, οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που επί μονίμου βάσεως στηρίζουν την κοινωνία και μας κάνουν να νιώθουμε τυχεροί που ζούμε στα Χανιά. Αποτελούμε θετικό παράδειγμα προς μίμηση, αντέχουμε, προχωράμε μαζί. Καλή μας συνέχεια!»
Ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου, κος Πάνος Μπαρμπόπουλος δήλωσε:
«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΚΕΠΠΕΔΗΧ –ΚΑΜ και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων αναλαμβάνουν δράση για τη στήριξη και την ενίσχυση των ευαίσθητων οικονομικά κοινωνικών ομάδων πραγματοποιώντας το «BazaarΤύχης και Φιλανθρωπίας». Ευχαριστούμε την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και την κα Αγγελάκη που επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα συνεργασίας, αλλά και για τον ενεργό ρόλο που παίζουν στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του δήμου μας. Ο εμπορικός κόσμος των Χανίων στέκεται στο πλευρό των πολιτών που έχουν ανάγκη αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη πρέπει να αποτελέσει κυρίαρχο στοιχείο στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook