Το εργασιακό άγχος και το «κόστος» του είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνει δωρεάν για τα μέλη του το Επιμελητήριο Χανίων την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα (β’ όροφος).

Εισηγητής στο σεμινάριο που απευθύνεται σε εργαζομένους, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες θα είναι η κ. Κέλλυ Ψυλλάκη Ψυχολόγος Msc.

Το εργασιακό άγχος αναγνωρίζεται παγκοσµίως ως η µεγαλύτερη πρόκληση τόσο στην υγεία των εργαζοµένων όσο και των επιχειρήσεων… Η υγεία και η ευεξία µπορούν να επηρεαστούν από την εργασία τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Έρευνες δείχνουν ότι µεγάλα ποσοστά των εργαζοµένων στην Ευρώπη, είτε έχουν εργασίες µε αυστηρές προθεσμίες, είτε εκτελούν µονότονες εργασίες, είτε δεν έχουν καµία επιρροή στην οργάνωση της εργασίας τους, είτε όλα αυτά µαζί. Οι παραπάνω παράγοντες, αλλά και πολλοί άλλοι, προκαλούν το γνωστό «εργασιακό άγχος», το οποίο έχει άµεσες επιπτώσεις τόσο στη σωµατική και ψυχική υγεία του ατόµου, όσο και στην εργασιακή του απόδοση..

Το σεµινάριο εστιάζει στους παράγοντες που προκαλούν το εργασιακό άγχος και στους τρόπους αντιµετώπισής του. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους ενδιαφερόµενους να βελτιωθούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε οργανωτικό (επιχειρηµατικό) επίπεδο στην αντιµετώπιση αυτής της σύγχρονης πρόκλησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων, τηλ. 28210-52329 και στο e-mail [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook