Τα δικά του σχόλια για την εμπειρία του στο χορευτικό show του ΑΝΤ1 έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας, λίγες ώρες μετά την guest εμφάνισή του στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars, το βράδυ της Κυριακής.

«Εγώ το μετάνιωσα που πήγα, έχασα και τον ύπνο μου, αλλά θα πω μόνο κάτι. Εγώ είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σαν παρουσιαστής και το έχω πει – όχι επειδή είναι η γυναίκα μου – ότι με τη Φαίη μπορώ να κάνω εκπομπή επειδή την παραδέχομαι ως παρουσιάστρια και όχι ως σύντροφο. Στο ALTER που την έβλεπα, βέβαια, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Σε έβλεπα, όμως, στο TV Makedonia γιατί μου άρεσες ως γυναίκα τότε», είπε ο 44χρονος παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Αν κάποια στιγμή υποχρεωθώ από τις συνθήκες να κάνω εκπομπή μαζί με άλλον άνθρωπο, θεωρώ ότι εξαιρετικά μεγάλο τηλεοπτικό ταλέντο είναι ο Γιάννης Λάτσιος. Θα έκανα εκπομπή μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο. Η ευφυΐα του είναι εξαιρετική. Είναι η πρώτη φορά που υπάλληλος κάνει πρόταση στον διευθυντή του καναλιού να κάνουν εκπομπή μαζί. Γιάννη μου, σου κάνω πρόταση να κάνουμε μαζί ένα late night show»

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook