Τα όρια της ζήλιας- και την ψυχικής υγείας προφανώς- ξεπέρασε μία νεαρή γυναίκα στη Βρετανία. Η 21χρονη έφτασε στο σημείο να μαχαιρώσει και να χτυπήσει το σύντροφό της γιατί εκείνος δεν την έπαιρνε τηλέφωνο κάθε δύο ώρες μία βραδιά που βγήκε μόνος του.

Η κατάσταση του Σέιν ΜακΜούλεν ήταν τόσο άσχημη, που όταν έσπευσε στο σημείο το ασθενοφόρο, οι γιατροί πίστεψαν ότι ήταν νεκρός. Σύμφωνα με την Daily Mail, η δράστης- που πριν τον μαχαιρώσει τον είχε γρονθοκοπήσει προκαλώντας κάταγμα στη μύτη- ήταν τόσο ψύχραιμη έπειτα από την επίθεση, που άναψε ένα τσιγάρο και καθάρισε το πάτωμα από τα αίματα, ενώ ο σύντροφός της χαροπάλευε πεσμένος μπροστά της.

Παρά το σοβαρό τραυματισμό και τη μεγάλη απώλεια αίματος, ο 23χρονος κατάφερε να επιζήσει, αλλά έχει απώλεια μνήμης, ενώ ακόμη βλέπει εφιάλτες πως τον μαχαιρώνουν. Οπως είπε στο δικαστήριο το θύμα, ο λόγος που η 21χρονη ξέφυγε και του επιτέθηκε ήταν το γεγονός ότι αθέτησε μία απλή υπόσχεση: πήγε σε πάρτι και της είπε ότι θα την παίρνει κάθε δύο ώρες τηλέφωνο, κάτι που τελικά δεν έκανε.

Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ΜακΜούλεν, είχε πάρει τα πρώτα «μηνύματα» πως η σύντροφός του έχει πρόβλημα. Αλλες δύο φορές- πριν από την επίθεση- εκείνη είχε στραφεί εναντίον του με μαχαίρι και χρειάστηκε να παλέψει μαζί της για να την αφοπλίσει, ενώ η γυναίκα είχε σπάσει πόρτες και έπιπλα όταν καβγάδιζαν.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook