Η 27χρονη Vanja Hadzovic προκάλεσε σάλο στη χώρα της, όταν μια φυλλάδα δημοσίευσε προκλητικές φωτογραφίες της που τονίζουν το… πλούσιο ταλέντο της!

Η νεαρή και σέξι σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας ονειρευόταν μια επιτυχημένη ζωή διπλωμάτη, όμως τα σχέδια της κλονίστηκαν όταν η ημερήσια εφημερίδα Blic έβγαλε στη φόρα τις παρακάτω φωτογραφίες.

«Υπάρχουν φωνές τόσο εντός, όσο και εκτός της χώρας, που μπορεί να σκεφτούν ότι αυτές οι εικόνες δεν αρμόζουν σε μια γυναίκα που ελπίζει να ανελιχθεί στον τομέα της διπλωματίας» ανέφερε στη Daily Mail μια πηγή από το υπουργείο.

\"\"

Η 27χρονη αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Ivan Mrkic σχολίασε ότι γίνεται έρευνα για το θέμα, προσθέτοντας ότι η Vanja έκανε την πρακτική της και δεν κατέχει διπλωματική ιδιότητα. Παρότι πηγές αναφέρουν ότι το υπουργείο έχει «αναστατωθεί» από την κακή δημοσιότητα, ο ίδιος ο υπουργός υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να ποζάρει και να ανεβάσει προσωπικές της φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτει το δημοσίευμα.

\"\"

«Είναι δικαίωμα του καθενός να διατηρεί όσα προφίλ θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο οι υπάλληλοί μας θα πρέπει να συμπεριφέρονται ανάλογα με τον κώδικα συμπεριφοράς στα δίκτυα που κινούμαστε. Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει ήδη κλείσει όλους τους λογαριασμούς της» είπε ακόμη ο υπουργός, ο οποίος εξήρε τη νεαρή γυναίκα λέγοντας ότι «ήταν ευσυνείδητη στη δουλειά της και εκτελούσε με συνέπεια τα καθημερινά της καθήκοντα».

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook