Ο νεαρός Γάλλος, που νοσηλευόταν στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ορμονική διαταραχή από την οποία πάσχει, βρήκε τελικά λύση για να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού μία αεροπορική εταιρεία και ένα κρουαζιερόπλοιο αρνήθηκαν να τον μεταφέρουν για λόγους ασφαλείας.

Ο 22χρονος Κέβιν Σενέ, που ζυγίζει 230 κιλά, αναμένεται να αναχωρήσει απόψε το βράδυ από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Λονδίνο με αεροσκάφος της εταιρείας «Virgin», όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του, Ρενέ Σενέ.

«Μετά την άφιξή του στο Λονδίνο δεν ξέρω τι θα γίνει», πρόσθεσε ο Σενέ ο οποίος μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο την ώρα που αναχωρούσε από το ξενοδοχείο του στο Μπρούκλιν για το αεροδρόμιο.

Το κρουαζιερόπλοιο Κουίν Μέρι, με το οποίο σκόπευε να ταξιδέψει ο νεαρός, αρνήθηκε την Κυριακή να τον παραλάβει επικαλούμενο λόγους «ιατρικής ασφάλειας». Αυτή ήταν η δεύτερη προσπάθεια της οικογένειας, η οποία κατάγεται από το Φερνέ Βολτέρ -κοντά στα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία- να επιστρέψει στο σπίτι της.

Αρχικά η αεροπορική εταιρεία «British Airways» είχε αρνηθεί να παραλάβει τον Κέβιν από το αεροδρόμιο του Σικάγου.

Ο νεαρός Γάλλος είναι ασθενής της Κλινικής Μάγιο εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκεται στις ΗΠΑ από τις 22 Μαΐου 2012 για θεραπεία.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook