Μπορεί οι «μπράβοι» που προσπάθησαν να πυρπολήσουν με μολότοφ τον στάβλο ενός 37χρονου να παραμένουν άγνωστοι προς το παρόν, όμως συνελήφθη ο τοκογλύφος που τους έδωσε την εντολή να καταστρέψουν την περιουσία του αγρότη επειδή του όφειλε χρήματα!

Οι τρεις άγνωστοι δράστες πέρασαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έξω από το στάβλο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και εκσφενδόνισαν δυο βόμβες μολότοφ από τις οποίες ανεφλέγη η μια, χτυπώντας πάνω σε ένα τοιχίο χωρίς να προκαλέσει ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης του στάβλου ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας, άνδρες του οποίου παρέλαβαν την ακέραιη μολότοφ και τα υπολείμματα της άλλης και τα έστειλαν στα ειδικά εργαστήρια για να ανιχνευτούν τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Όμως, ο 37χρονος αγρότης αποκάλυψε ποιος κρυβόταν πίσω από την απόπειρα εμπρησμού. Πρόκειται για έναν 47χρονο ο οποίος τον απειλούσε τηλεφωνικά το τελευταίο διάστημα, πιέζοντάς τον να εξοφλήσει το χρέος του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και ηθική αυτουργία σε εμπρησμό, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι αυτουργοί της επίθεσης που αναζητούνται κατηγορούνται για εμπρησμό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook