Με αφορμή ενδεχομένως τα παράπονα των \”Blue Boys\” για την φιλοξενία στο ΔΑΚ Γάλλου, η Επισκοπή εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση.
Αναλυτικά:
\”Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και για την αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων εντυπώσεων, η διοίκηση της ΠΑΕ Επισκοπή αισθάνεται την ανάγκη να σημειώσει τα κάτωθι.

α) Είναι γνωστό ότι η χωρητικότητα του γηπέδου «Π.Ι. Βαρδινογιάννης» στο ΔΑΚ Γάλλου είναι μικρή (1200 θέσεις) για ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε το καλύτερο δυνατόν, εξασφαλίζοντας τον δανεισμό λυόμενων κερκίδων από το Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», για να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι φιλοξενούμενοι, δαπανώντας χρήματα για την μεταφορά στο γήπεδο και την επιστροφή τους αμέσως μετά το παιχνίδι στην βάση τους. Παραχωρήσαμε στην διοίκηση του ΑΟ Χανιά όσα εισιτήρια ζήτησαν (παρέλαβαν 400, επέστρεψαν 77), αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και το όποιο ρίσκο της κίνησης αυτής.

β) Για τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο αποκλειστικά υπεύθυνη ήταν η Αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου. Μέτρα τα οποία ίσχυσαν για όλους τους φιλάθλους ανεξαρτήτως εισιτηρίου ή πόλη προσέλευσης.

γ) Είμαστε χαρούμενοι που σε ένα παιχνίδι ντέρμπι ανάμεσα σε δυο Κρητικές ομάδες, δεν συνέβη το παραμικρό και όλοι, ομάδες, φίλαθλοι, αστυνομία, συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή του. Δείξαμε για μια ακόμα φορά τη καλή φιλοξενία που τυγχάνουν όλες οι αποστολές και οι φίλαθλοι τους που έρχονται στην έδρα μας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook