Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Τετάρτη 20/11, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα την Τετάρτη 20/11, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 ποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook