Νέος φωτογραφικός διαγωνισμός της ΠΑΕ με «επίκεντρο» τις «εκστρατείες» των φιλάθλων της σε εκτός έδρας παιχνίδια και σπέσιαλ δώρο για τον νικητή προσφορά της MINOAN LINES.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, έκανε γνωστή την έναρξη φωτογραφικού διαγωνισμού με έπαθλο δύο δωρεάν εισιτήρια για το Περιστέρι και τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα η ΠΑΕ ΟΦΗ επανέρχεται μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook και πραγματοποιεί τον 3ο κατά σειρά φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο «Ο ΟΦΗ είναι παντού…».

Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός έχει ως θέμα τις «εκστρατείες» των φιλάθλων μας σε εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία φυσικά είναι ουκ ολίγα, καθώς ο Όμιλος, σε κάθε γήπεδο της χώρας και όχι μόνο, δεν ήταν σχεδόν ποτέ μόνος του.

Εκδρομές που έγραψαν ιστορία, κερκίδες γηπέδων αντίπαλης ομάδας, λεωφορεία, πλοία και πόλεις που ντύθηκαν στα ασπρόμαυρα θα «παρελάσουν» μέσα από τον διαγωνισμό δείχνοντας για μια ακόμα φορά την δυναμική αυτής της ομάδας.

Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι η αποστολή φωτογραφίας ή φωτογραφιών (δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός) στο email [email protected], από σήμερα μέχρι και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου.

Οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν όλες στην σελίδα της ΠΑΕ στο facebook και αυτή που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like (δεν υπάρχουν περιορισμοί σε κοινοποιήσεις φωτογραφιών κ.ο.κ.) θα κερδίσει ένα σούπερ δώρο χορηγίας της Minoan lines. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί Παρασκευή μεσάνυκτα 29 Νοεμβρίου.

Δώρο από την ΜΙΝΟΑΝ LΙNES, επίσημου χορηγού της ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο νικητής μαζί με ένα ακόμα άτομο της αρεσκείας του, θα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν το εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 17.15. Το «πακέτο» περιλαμβάνει:

2 VIP εισιτήρια αγώνα
Δωρεάν μεταφορά σε εξωτερική LUX δίκλινη καμπίνα (με αυτοκίνητο Ι.Χ.) από και προς Ηράκλειο με πλοίο των ΜΙΝΟΑΝ LINES, επίσημου χορηγού της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Τα εισιτήρια MINOAN LINES θα ισχύουν από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου έως και το βράδυ της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα μπορεί να ταξιδέψει προς Πειραιά είτε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου είτε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και να επιστρέψει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου μετά τον αγώνα.

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της MInoan Lines στο facebbok, https://www.facebook.com/MinoanLines.gr και ενημερωθείτε για την εταιρεία και τις προσφορές της.

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν καλό θα είναι να είναι πιο «προσωπικές» και όχι γενικές που να δείχνουν κόσμο, ενώ απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρονται ο αντίπαλος, η χρονολογία, ο τόπος και προαιρετικά τα ονόματα του ή των φιλάθλων που θα απεικονίζονται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook