Τρεις αλλαγές, μία σε κάθε κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων, προέκυψαν στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΧ, Παλαιόχωρα-Ίκαρος Μουρνιών, για την τελευταία αγωνιστική της α' φάσης θα γίνει στους Αγ. Αποστόλους, αφού στις Μουρνιές είναι το παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά με τον Αχαρναϊκό. 

Λόγω των έργων στο Δ.Σ. Κισσάμου η Θύελλα θα φιλοξενήσει την Κυριακή (10.30) το πρωί τον Αστέρα Χαλέπας στο Κολυμπάρι, για την 9η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΧ.

Τέλος, το ΑΕΧ-Ίκαρος Ταυρωνίτη, για την 2η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΧ θα διεξαχθεί στους Αγ. Αποστόλους, επειδή την ίδια ώρα παίζουν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ με τις αντίστοιχες του Ρεθύμνου.

Η σχετική ενημέρωση της Ε.Π.Σ.Χ.:

"Αλλαγές προέκυψαν στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής σε Α', Β' και Γ' ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Για τον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας το παιχνίδι Παλαιόχωρα-Ίκαρος Μουρνιών θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11, 15:00) στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, αντί για αυτό των Μουρνιών. 

Για τη Β' κατηγορία το παιχνίδι Θύελλα Καλ.-Αστέρας Χαλέπας θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/11, 10:30) στο γήπεδο του Κολυμβαρίου.

Το παιχνίδι Α.Ε. Χανίων-Ίκαρος Ταυρωνίτη για τη Γ' κατηγορία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/11, 15:00) στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων."Λευτέρης Αντωνακάκης