Ένα έργο που ετοιμάζεται αρκετό καιρό φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε στο Ρέθυμνο, ωστόσο μάλλον οι κακοτεχνίες θα το χαρακτηρίσουν περισσότερο, παρά το γεγονός της όμορφης εικόνας που δημιουργήθηκε στην περιοχή.

Ο λόγος για την οδό Σταμαθιουδάκη, τον κεντρικό δρόμο που συνδέει τον κόμβο του Ατσιπόπουλου με το κέντρο της πόλης, στον οποίο εδώ και αρκετό καιρό εκτελούνταν έργα ανάπλασης, με δημιουργία πεζοδρομίων, ποδηλατόδρομου και άλλες παρεμβάσεις.

Ωστόσο όμως, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, μία μικρή νεροποντή την περασμένη εβδομάδα, ήταν αρκετή για να γίνει ο δρόμος.. πισίνα!

\"\"
πηγή: koympes.gr

Οι πολίτες αναφέρουν ότι το σύστημα ομβρίων υδάτων δεν λειτουργεί σωστά, καθώς τα “φρεάτια που έχουν τοποθετηθεί στην κατηφόρα του στρατοπέδου δεν λειτουργούν γιατί απλά βρίσκονται ποιο ψηλά από το επίπεδο του δρόμου. Έτσι, όλο το νερό της κατηφόρας του στρατοπέδου καταλήγει στη θάλασσα μέσα από το μοναδικό φρεάτιο που βρίσκεται μπροστά από ταβέρνα της περιοχής, με αποτέλεσμα το νερό να λιμνάζει και σε μία δυνατή νεροποντή το πιο πιθανό είναι να πλημμυρίσουν τα υπόγεια της περιοχής”.

Εκτός όμως από το θέμα των ομβρίων, υπάρχουν και αρκετά παράπονα από οδηγούς, που αναφέρουν ότι σε μερικά σημεία ο δρόμος έχει στενέψει τόσο πολύ, ώστε όταν περνάει κάποιο μεγάλο όχημα, φορτηγό ή λεωφορείο, η κίνηση μπλοκάρει αφού δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να κινηθούν τα οχήματα.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook