Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, αλλά και σταδιακή επιεδείνωση του καιρού από τα νοτιοδυτικά με τοπικά πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στην Πελοπόννησο, στην Ανατολική Στερεά, στην Ευβοια, στον Αργοσαρωνικό, στο Κεντρικό Αιγαίο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 20 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση τις απογευματινές και βραδινές ώρες από τα νοτιότερα πελάγη σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας και επιδέιωνση του καιρού τις βραδινές ώρες με τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας τη νύχτα στα ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook