Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη βραζιλιάνα φοιτήτρια που αποπειράθηκε πέρυσι να πουλήσει το ανέγγιχτο του κορμιού της και σχεδόν τα κατάφερε;
Κανείς φυσικά, η ιστορία πήρε ωστόσο περίεργη τροπή, παρά το γεγονός ότι η ηλεκτρονική δημοπρασία έβγαλε πλειοδότη.

Ήταν Οκτώβριος του 2012 όταν στην Catarina Migliorini προσφέρθηκε το αστρονομικό ποσό των 575.000 ευρώ (780.000 δολάρια) για την παρθενιά της από ιάπωνα πολυεκατομμυριούχο, ο οποίος έκανε την υψηλότερη προσφορά στην αμφιλεγόμενη διαδικτυακή δημοπρασία.

Κι ενώ είχαμε μείνει όλοι με την εντύπωση ότι η ιδιαιτέρως επικερδής για την παρθένα αγοραπωλησία τελεσφόρησε, η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Και πλέον η καυτή Βραζιλιάνα αποπειράται να επαναλάβει το εγχείρημα, αυτή τη φορά όμως ξέρει καλύτερα και το κάνει μέσω της δικής της ιστοσελίδας, με τον εύγλωττο τίτλο VirginsWanted2.com!

\"\"

«Αφού απέκτησα τόση παγκόσμια δημοσιότητα σε τόσες πολλές χώρες», λέει η παρθένα, «αποφάσισα να βγάλω πράγματι σε δημοπρασία την παρθενιά μου», είπε στην εφημερίδα Huffington Post η Βραζιλιάνα μέσω e-mail (και μεταφραστή!).

\"\"

Η δημοπρασία κλείνει στις 12 Δεκεμβρίου 2013 και η Migliorini ισχυρίζεται ότι το κατώτατο ποσό που θα την κάνει να χάσει την παρθενιά της είναι τα 100.000 δολάρια. Η ίδια ελπίζει βέβαια ότι θα συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της για να περάσει στην ενεργό σεξουαλική δράση.

\"\"

Η αιώνια παρθένα πάντως, λόγω της προηγούμενης περιπέτειάς της με τη δημοπρασία, έχει γίνει διασημότητα στη χώρα της. Κι ενώ δεν έχει πουλήσει ακόμα τον πολύτιμο υμένα της, κατάφερε να γίνει εξώφυλλο στο Playboy της Βραζιλίας. Κάτι είναι κι αυτό.

Και να πεις ότι είναι η μόνη

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook